6 dagar kvar…

Nu är det bara 6 dagar kvar till mitt egna evenemang, Florhultsloppet. Florhultsloppet är för mig en dröm som har gått i uppfyllelse, att i alldeles egen regi få arrangera ett lopp. Jag har sen jag började träna löpning 1997 sprungit både maraton, halvmaraton, millopp och en rad andra lopp. På så sätt har jag försökt snappa upp vad som krävs för att lyckas med ett sånt här evenemang.

Förra året kom 22 löpare till start och i år är det just nu 73 löpare anmälda, hyfsad ökning tycker jag själv ?.

På lördag kl 14 går startskottet för andra upplagan av Florhultsloppet. Jag kommer att göra allt för att det ska bli en minnesvärd upplevelse för både deltagare och publik. Varmt välkomna!

 

/Andreas Skarsäter, Tävlingsledare

Huvudsponsor Florhultsloppet

adv_pms

Sponsorer Florhultsloppet

boto_org

axipto

Bröderna Karlssons Fastigheter

Agebo Byggservice

Senaste inläggen

Löpning

 

-84 dagar kvar till Malkarsfemman

-70 dagar kvar till Victorialoppet

-59 dagar kvar till Kalmarmilen

-20 dagar kvar till Göteborgsvarvet Marathon