Florhultsloppet och Advitum startar samarbete

Som ett led i satsningen på friskvård har Advitum valt att satsa på ett flerårigt sponsoravtal med Florhultsloppet och Andreas Skarsäter, som är eldsjälen bakom det knapp 6 km långa loppet. Avtalet innebär att Advitum blir huvudsponsor samtidigt som en ny tävlingskategori införs, nämligen ”Lagklassen”.

Lagklassen är en utmaning till andra företag och organisationer i regionen där man anmäler ett eller flera lag med tre deltagare i varje lag. Lägst sammanlagda löptid kommer sedan att avgöra den prestigefyllda tävlingen där även ett vandringspris sponsrat av Advitum kommer att delas ut.

”Vi ser detta som en naturlig fortsättning på vår friskvårdssatsning och vi hoppas på många anmälda lag. Advitum arbetar nationellt men för oss är det viktigt att gynna och stötta lokala händelser och Florhultsloppet har på kort tid blivit ett välkänt och omtyckt löplopp med en fantastisk inramning och bansträckning.” säger Markus Persson, Advitum

”Florhultsloppet är för mig en dröm som har gått i uppfyllelse. Tänk att få arrangera ett lopp i egen regi! Jag har sen jag började träna löpning 1997 sprungit både maraton, halvmaraton, millopp och en rad andra lopp. På så sätt har jag försökt snappa upp vad som krävs för att lyckas med ett sånt här evenemang. 2014 hade 25 löpare anmält sig och 2015 var 73 anmälda. Fjolårets lopp resulterade i 99 anmälda.  

Med Advitum som huvudsponsor och samarbetspartner så kommer det att innebära större möjligheter för att utveckla Florhultsloppet som evenemang. Ett samarbete som jag ser fram emot. Lördagen den 17 juni 2017 kl. 14 går startskottet för den fjärde upplagan av Florhultsloppet. Jag kommer att göra allt för att det ska bli en minnesvärd upplevelse för både deltagare och publik. Varmt välkomna!” säger Andreas Skarsäter, Tävlingsledare Florhultsloppet.

Huvudsponsor Florhultsloppet

adv_pms

Sponsorer Florhultsloppet

boto_org

 

axipto

Bröderna Karlssons Fastigheter

Agebo Byggservice

 

 

Senaste inläggen

Löpning

19 dagar kvar till Örsjösjön Runt (14 september 2019)

264 dagar kvar till Göteborgsvarvet (16 maj 2020)

292 dagar kvar till Florhultsloppet (13 juni 2020)